Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Kan du lide når skjorten er strøget og bukserne har den perfekte pasform? Ofte skal der ikke meget til, før du ser businessagtig ud på den der smarte måde, som kombinerer et ungdommeligt og kækt look med high fashion. Her får du en række tips til, hvordan du styler smarte outfits til forskellige lejligheder.

Smart storby-look

Vil du ligne en skuespiller, der netop er blevet fanget af en paparazzi i forbindelse med en shoppingtur? Et par figursyede jeans i modellen slim fit eller regular fit er ofte meget flatterende. Kombinerer du dem med en løs t-shirt, et par hvide sneakers og en kasket, har du det perfekte afslappede og drengede look, der samtidig får dig til at fremstå stilfuld og elegant. Afhængigt af vejret, kan en læderjakke sætte prikken over i’et på en smart og rå måde.

Mange mænd bliver måske skræmte ved tanken om en skjorte med mønstre og farver. Gennem de seneste år er netop farver blevet mere og mere populært blandt mænd i modeverdenen. Et mørkt jakkesæt kan f.eks. kombineres med et slips i en lys farve eller et vildt mønster. Det handler om at sætte sit eget præg på sin stil, og lade sin personlighed skinne igennem.

Afslappet dag på stranden

Endnu et afslappet look, evt. til en tur på stranden eller en sommerdag i byen, kan sammensættes af et par shorts og en løs skjorte. Det er et enkelt look, men hvis du gør en indsats for at finde tøj med en flot pasform, vil du ikke have svært ved at se stilet ud. Når du skal vælge fodtøj, kan du finde et stort udvalg af Rieker sandaler til herre. Det handler om at klæde sig i tøj og sko som man synes er behageligt, samtidig med at det gerne må se smart og moderne ud.

EFTERLAD ET SVAR