callme snak pænt

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi kan hurtigt blive enige om at tale pænt er helt essentielt, hvis vi skal klare os hel skinnet igennem her i livet. I bund og grund handler det om omtanke for sine medmennesker, at man tiltaler dem på ordentlig vis. I hvert fald hvis vi ønsker nogle gode relationer, det gælder både på arbejdspladsen og i fritiden. Men hvordan behersker vi os bedst muligt og hvordan er vi bedst over for vores medmennesker — derfor tager vi et kig på hvordan vi er overfor hinanden, for vi er ikke i tvivl om det er god stil at tale ordentligt.

Derfor er det utroligt vigtigt, at de ting du taler med et menneske om også vedkommer dem. Spørg ind og vis interesse, få gerne uddybet dine spørgsmål, så vedkomne ikke er i tvivl om at du interessere dig i det som i snakker som. Hvis du er interesseret i at få nogle gode og værdifulde relationer, er det vigtigt at engagerer sig samtalen.

Vildmedstil er vilde med Callme

Her på Vildmedstil.dk er vi vilde med Call Me’s Tal Pænt-kampagne, der på mange måder perfekt beskriver essensen af dette indlæg. Her handler det om næstekærlighed, om at tænke før man taler og generelt om at tale pænt til hinanden. Udover at Callme gerne vil profilere sig på billige abonnement priser og generelt billige callme priser, så er denne kampagne med til at skabe et bedre fundament for den verden vi lever i. Vi er ikke i tvivl om at det fungerer, og det spreder sig som ringene i vandet, hvis vi taler ordenrligt. Derfor skal der afledningsvist lyde en opfordring til vores læsere, at vi bliver nødt til at være flinke og tale pænt til hinanden. Husk at tænk over det næste gang du møder en fremmed eller bekendt.

EFTERLAD ET SVAR