Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du også en af dem, der sukker lidt indvendigt, når du skal til at finde vintergarderoben frem efter de varmere måneder med lette, søde toppe og fine kjoler? Sådan behøver det ikke at være – læs med her og få råd til, hvordan du pifter din vintergarderobe op, så du ligefrem vil kunne komme til at glæde dig til, at kulden falder på.

Lag på lag

Noget af det skønneste ved de koldere temperaturer er, at man kan trække i de lune og lækre sweatere og cardigans. Så hvis du er til skønne sweatere, kan det være en investering værd at shoppe efter nogle nye i god, varm kvalitet – måske i ren uld eller noget blødt mohair – og i fine farver og mønstre.

Hvis du tværtimod ikke er til de store, vamsede sweatere, så kan det være, at du skal investere i nogle lækre stykker tøj, som du kan bruge til lag på lag. Hvad med:

  • En skøn dameblazer, der sidder perfekt, og som både kan varme og give et stilet udtryk?
  • Nogle enkle skjorter, som du kan tage indenunder dine lette trøjer?
  • Et par lækre halstørklæder eller sjaler, som både varmer og pynter?
  • En lækker, lun vest til over skjorten
  • Et par fine cardigans, som du kan trække over dine vante t-shirts

Der findes mange kombinationsmuligheder, så du både kan se godt ud og holde varmen hele vinteren igennem.

Farve i din mørke tid

Det, som mange har tendens til, er at nedtone farverne om vinteren. Hvorfor er det kun i sommermånederne, at vi bruger de storblomstrede og spraglede kjoler? Tænk over det – måske du skulle få lidt mere farve ind i dine vinterkøb, så tøjet bliver sjovere at gå med. Måske en blomstret blazer, en frisk, rød sweater eller en lang nederdel i et skønt mønster?

EFTERLAD ET SVAR