Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange ting der kommer på mode, og tendenser kommer og går, men der er også ting der altid holder og altid vil være god stil, og en af de ting der altid vil være god stil er flotte negle.

Kunstige negle har blandt mange et lidt blakket ry, hvilket skyldes at der findes rigtig mange kunstige negle, der ikke er er specielt godt lavet og derfor mest af alt bare ser kunstige ud.

Negle som visitkort

Der er mange, der kalder neglene for dit visitkort. Det er ofte noget af det første en anden person ser, når man giver den hånden. En velplejet hånd men flotte negle, er er langt mere indbydende end en der ikke er det. Hvis du gerne vil gøre et godt førstehåndsindtryk, er det derfor også vigtigt at det første din “modpart” ser, er flot.

Kunstige negle anno 2016 ser lækre ud, og er af en helt anden kvalitet, og alt efter hvilke typer man vælger, kan det være svært at se forskel på ægte og kunstige negle, i hvert fald hvis de bliver lavet ordentligt.

Ægte og naturlige negle kan være svære at holde, da negle knækker, flækker og bliver slidt og dermed mister deres naturlige skønhed. Ved at bruge kunstige negle, kan du slippe for dette, for når neglene begynder at være slide og se grimme ud, er det blot at skifte dem ud og dermed øjeblikkeligt få flotte negle, som du er stolt over at give hånd med.

Den dyre måde er at få en manicure hver 14. dage eller hver gang neglene trænger til det, men udover at være en dyr løsning, er det også tidskrævende. Det er heldigvis også noget man kan gøre selv hjemmefra. Den danske webshop nail4you sælger kunstige negle og alt inden for dette.

EFTERLAD ET SVAR