Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange måder hvorpå man kan finde den fede stil frem. Særligt hvis man ønsker at være klar til at skulle vise en flot krop frem til sommer, så er der mange ting man skal gøre og derfor er det en meget god idé at starte allerede nu. Hvis man gerne vil have en lækker sommerkrop, så skal det køre på mange forskellige ben og derfor er det vigtigt at du holder tungen lige i munden mens du forsøger at gøre alle tingene til perfektion

Kosten

Det er vigtigt at holde en strap diæt. Hvis du har for meget fedt på kroppen, så er det vigtigt at du holder en negativt indtag af kalorier for at få kroppen til at forbrænde fedt af for at få energi. Det kan du gøre ved at dyrke mindre motion, men det kan også gøre ved at spise mindre. Det er også vigtigt at du spiser mere protein, da det mætter mere og hjælper dig med at bygge musklerne op. Man skal huske at et vægttab ikke er noget der går stærkt og derfor skal du være målrettet igennem lang tid.

Træningen

Du skal sørge for at du holder din træning ved lige og får brugt alle muskler i kroppen 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt at du sørger for at giver dem mindst 48 timers hvile før du bruger musklerne igen og derfor kan det være en god idé at træne forskellige muskler hver dag i stedet for at træne det hele samtidig. Træningen er selvfølgelig også med til at forbrænde lidt kalorier og derfor vil det også blive nemmere for dig at holde dig inden for din kaloriegrænse hver dag.

Hvis du følger disse tips, så kan du sagtens tage ud i og hente dit nye loungesæt som du f.eks. kan finde hos Davidsen og dermed vise kroppen frem der.

EFTERLAD ET SVAR