Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren er bedre end nogensinde før, og det får mange til at tænke ud af boksen, når sommeren skal planlægges. Denne artikel kan give inspiration til, hvordan man kan bruge de dejlige måneder godt, så man har fået mest muligt ud af dem i sidste ende. Og den slags er som bekendt ganske individuelt.

Slap helt af

For mange handler ferie faktisk bare om, at de slapper mest muligt af. Selvom det ikke er så produktivt, så er det måske i virkeligheden rigtig godt at gøre det på den måde. Afslapning kan foregå på rigtig mange måder, og for nogle handler det om at komme meget ud i naturen og bestige nogle høje bjerge eller dufte til skovbunden.

For andre er det mere traditionel afslapning, som foregår i en liggestol ved stranden. Med en liggestol er der ingen, der kan røre dig, og du får ganske enkelt bare en fantastisk afslappende følelse i kroppen. De såkaldte solvogne kan tages med, hvor man ønsker det, og de er selvfølgelig også rigtig gode hjemme i haven, hvis man ikke har tænkt sig at rykke sig mere end højst nødvendigt for at få sol og afslapning.

Tag lang tid afsted

For nogle er det vigtigt at komme rigtig langt væk hjemmefra, når de skal kunne slappe af. Det betyder, at de tager på langtidsferie for at koble hverdagen mest muligt væk fra hovedet. Det kan også nemt være en rigtig god måde at komme lidt væk fra det hele og tanke nye kræfter. Det kan være effektivt og rigtig gavnligt på den lange bane.

Tjek Riis Rejsers langtidsferier, her kan du finde inspiration og mange gode tilbud.

Hold dig i gang

Når den står på ferie, er det også frem med rødvinen, god mad og måske lidt flere kalorier indenbords. Og det er selvfølgelig også helt på sin plads. Det betyder dog ikke, at det ikke også er fornuftigt at holde sig til en forholdsvis fornuftig kost – i hvert fald til nogle af måltiderne. Det betyder også, at man har det bedre i løbet af dagen og får noget næring, som man kan bruge til noget.

Når vi taler om sundhed, så er det svært ikke at nævne motion. For rigtig mange vælger at droppe dette fuldstændig på ferien, og det kan også være helt okay, hvis man bare er afsted i en uge eller to. Men hvis man går flere måneder helt uden at lave noget fysisk, så vil der ofte være et rigtig stort efterslæb, når man kommer tilbage. Det er irriterende, og det er måske det, som gør, at man ikke helt kommer tilbage i samme fysiske forfatning, fordi det simpelthen er for bøvlet.

Sørg for at holde dig lidt i gang, når du er på ferie. Der skal ikke nødvendigvis så meget til, og det handler ikke om, at man skal ud og løbe lange ture hver dag. En smule motion giver også appetit til den gode aftensmad.

DEL
Tidligere artikelArbejde med stil
Næste artikelTjekliste før flytning

EFTERLAD ET SVAR