Packed suitcase of vacation items on wooden background

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

To par bukser eller slet ingen? Skal jakken med? Fire eller fem kjoler? Det klassiske pakke-helvede alle kvinder skal igennem inden en sommerferie. Resultatet af pakningen er også det samme hvert år. Man har det halve med hjem igen uden at have brugt det. Kender du problematikken, så vil du kunne bruge følgende tips, til når det kommer til klog pakning. Først og fremmest skal du have styr på din sommergarderobe, og det kræver for de fleste en shoppetur. Hos Zizzy.dk kan du i ro og mag bladre gennem det store sortiment af curvy fashion og finde tøj til alle kropsformer, typer og aldre – med andre ord til netop dig. Besøg hjemmesiden her, og gå på opdagelse i en bred vifte af attraktive produkter.

  • Hvornår har du sidst opdateret din basic-garderobe? Det kan være en god idé at have styr på basisfarverne i din tøjsamling. Det vil gøre det nemmere for dig at sætte flere forskellige outfits sammen med færre dele. I feriesammenhæng er det altid godt at have T-shirts med, der går til det hele, så du kan spare lidt på underdelene.
  • Ingen ferie uden fart på farverne og sving i skørterne. Vigtigst af alt, når det kommer til kjoler er, at du vælger nogle du ved, du har det godt i. Lad de stramme og korte blive hjemme, de bliver kun mere ubehagelige at gå i nede i varmen.
  • Det hænger i virkeligheden sammen med basic-garderoben. Sørg for at pakke rigeligt med accessoires. De fylder mindre end tøj og så er det nemt at gøre et mere afslappet look festligt og farverigt. Halskæder, øreringe, solhatten og alt det med glimmer.

Med få forholdsregler kan du snildt pakke en kuffert, hvor alt bliver brugt i løbet af ferien.

Hvad pakker du i?

Når nu du er i gang med at opgradere garderoben, så den er sommerklar, er det næste skridt at finde kufferten frem, der skal holde styr på indholdet. Er du ikke ejer af en god kuffert, der kan transportere dine ejendele sikkert fem, kan du hos kuffertthomsen.dk med garanti finde en der passer perfekt til dig. For en kuffert er ikke bare en kuffert. Når du står midt i lufthavnens ferietravlhed, vil du prise dig lykkelig for at eje den kuffert, der ruller som perler på en snor forbi alle andre, der bakser med ødelagte håndtag og slidte hjul. Har du behov for en kabinekuffert, der er lige til at tage med i flyet, eller skal du have plads til tøj til flere ugers ferie, så prøv at følg linket her til udvalget og find den rette model. God pakkelyst og god ferie!

EFTERLAD ET SVAR