Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Lige om lidt er det jul, og i denne tid er der ofte mange sociale arrangementer at deltage i – ikke mindst julefrokoster. Dermed gælder det om at have styr på stilen, så du kan se skarp ud til alle julens fester. For at opnå den ultimative stil er der mange ting, der gør sig gældende. Lige fra det oplagte som tøj og sko, til det lidt mere undervurderede som accessories og frisurer.

Til en julefrokost er det oplagt for fyre at hoppe i et jakkesæt. Herefter er det dog individuelt, om man er til slips, butterfly eller mest foretrækker ingen af delene. Skoene skal være pæne og sneakers er derfor et no-go til et jakkesæt. Frisuren skal sidde lige i skabet, og måske er det også sådan en aften du vælger at tage det ur på, som du alt for sjældent bruger. Når der er styr på de mest oplagte ting, så må du ikke glemme, hvad en god barbering kan gøre for helhedsindtrykket. Er du kommet i dit stiveste puds, så dur det ikke, at du tropper op med en halvsløset skægvækst. Ejer du endnu ikke en ordentlig barbermaskine kan det være, at det er på tide at gå ud og investere i netop sådan en. Hos Bilka kan du finde en masse forskellige typer fra brands som Braun, Philips og mange andre. Du kan finde en, der passer til lige netop dit behov, og nogle af dem kan du endda bruge i badet, så du kan slå to fluer med et smæk. Klik her og se, hvad Bilka kan tilbyde dig, så du kan blive helt klar til weekendens fest.

Til pigen, der kan lide at skille sig ud

For ikke at komme med de samme anbefalinger til den klassiske kvinde, så kommer det nu til at handle om den lidt mere alternative type. Kan du nemlig godt som kvinde lide at skille dig ud, og er du vild med farver og anderledes makeup, så har du måske nogle gange lidt svært ved at finde noget i de fysiske butikker, som er lige dig. Og derfor er det godt, at du kan gå på nettet og finde det, du mangler. Hos Fatima.dk kan du finde både kostumer, tøj og smykker i en stil, du ikke finder ret mange andre steder. Farv dit hår midlertidigt i en skør farve, eller læg en UV-makeup, der får dig til at lyse op i UV-lys. Kan du lide at klæde dig ud, så finder du sjove kostumer i mange flotte farver, og endda matchende sutsko hertil. Yderligere finder du spændende tilbehør såsom tasker, tørklæder, hatte og bælter. Slå dig løs hos Fatima!

EFTERLAD ET SVAR