Maling

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Farven på væggene har en stor indflydelse på, hvordan et rum opfattes. Det siger ligeledes meget om vores personlige stil og vores personlighed, hvilken farve vi vælger at male væggene i. Der opstår hele tiden nye tendenser i vores samfund, og det samme gør sig gældende for moden inden for boligindretning. I denne kategori hører også valget af farver på væggene, som i høj grad hænger sammen med sæsonens boligindretningstendenser. Boligmoden har stor indflydelse på, hvilken farve vi vælger at male vores vægge. Vi har samlet de mest populære farvevalg til væggene i denne artikel, som kan inspirere dig, næste gang du får lyst til at male væggene i dit hjem.

 Vær ikke farveforskrækket

Når du skal vælge din nye farve til væggene, må du bestemt ikke være farveforskrækket. Det er nemlig meget moderne at skrue op for farverne i hjemmet, og hermed også for farverne på væggene. Farverige vægge er med til at skabe glæde og liv i rummet, og samtidig afspejler de farverige vægge en stærk og modig personlighed, som ikke er bange for at kaste sig ud i noget vildt. Hvis du synes det bliver for voldsomt at male alle rummets vægge i en kraftig rød eller grøn, kan du vælge at male en enkelt væg i en kraftig farve. På den måde får du tilføjet en flot og kraftig farve til rummet, uden at den bliver for dominerende.

Vær ikke bange for mørke

En anden af tidens tendenser inden for vægmaling er at indføre de mørkere farver i hjemmet. I denne tendens ser vi blandt andet farver i mørkeblå og mørkebrune nuancer, som bryder med alle de hvide vægge vi normalt har i Skandinavien. Disse farver er med til at skabe dybde og varme i rummet, og det bryder med den moderne hvide indretning. De mørke farver fører os tilbage til en klassisk og traditionel tid. Ligesom med de stærke farver, kan du vælge at male en enkelt af væggene i den mørke farve, hvis du er bange for at der bliver for mørkt i rummet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken farve du skal male dine vægge i, kan du med fordel gå ned forbi din lokale maler, som kan hjælpe dig med at vælge den perfekte farve. Malerne har fuldstændig styr på tidens tendenser, og kan hermed tilbyde dig grundig vejledning i forhold til farvevalg og anvendelse.

EFTERLAD ET SVAR