Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren banker så småt på døren, og det er derfor vigtigt, at du får dig gjort klar. Din garderobe bærer helt sikkert præg af en hård vinter, hvorfor du skal til at i gang, hvis det hele skal være klar til, når solen rigtig viser sig frem. Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til din sommerstil. Du skal naturligvis have den rette nederdel, sommerkjole, top, skjorte osv.

Men skal du have sat den famøse prik over i’et, er det de små detaljer, du skal have fokus på. Har du ikke det, er det en god ide, hvis du læser med i artiklen her, hvor der vil komme nogle bud, som kan have positiv indflydelse på din stil. Vi har desuden også samlet et godt tip til dig, der også ønsker at give din stue et pift i anledning af sommerens indtog. Læs med nedenfor.

 

Smykker er et must

Om vinteren er smykker selvfølgelig også godt for din stil, men sandheden er, at de typisk bliver gemt lidt væk bag alt tøjet, og sådan er det altså ikke om sommeren. Her har du nemlig mindre tøj på, hvilket betyder, at dine smykker vil være mere fremtrædende. Dette er ekstremt positivt for din stil, og det kan være med til at løfte den til et nyt niveau. Naturligvis kan du ikke bare vælge hvilket som helst smykke, hvis stilen skal helt op og ringe – nej, du skal søge hen mod nogle af de kendte mærker, hvor kvaliteten og designet altid er i top. Julie Sandlau er en af de designere, der aldrig svigter, og køber du smykker fra hende, går du ikke galt i byen. Mangler du altså smykker, og vil du have den bedste kvalitet, så se her, hvor du finder nogle smukke ringe fra det danske mærke.

 

Forglem ej (spise)stuen!

En ting er din egen, personlige stil – denne skal der selvfølgelig ikke være en finger at sætte på. Sommeren er dog også en oplagt anledning til at investere i nye møbler – eksempelvis i forbindelse med, at dine feriepenge bliver udbetalt. Måske trænger jeres spisebord til en opgradering? Eller er jeres spisestuestole godt slidte og håbløst umoderne? Bare rolig. På nettet kan du finde et utal af gode tilbud på nye møbler til stuen, herunder alt fra supermoderne spisestuestole i tidløse designs og klassiske farver til robuste og rustikke spiseborde.

Er du på udkig efter et sæt smukke spisestuestole fra eksempelvis verdenskendte Arne Jacobsen, kan du med fordel svinge vejen forbi Jacobsen Møbler, der forhandler et kæmpe udvalg af flotte og moderne stole fra alverdens mærker – selvfølgelig til lave netpriser. Følg linket, find dine nye spisestuestole og bliv klar til sommer, sol og skyfri himmel!

 

EFTERLAD ET SVAR