Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du det også nogle gange med at drømme dig væk til varmere egne? Måske ville du ønske, at du kunne tilbringe dine dage på en lækker tropeø i Stillehavet. Den slags drømme er ikke altid mulige at opnå. Men hvis du ikke kan komme til Sydhavet, så kan Sydhavet måske komme til dig. Du kan nemlig også vælge at udstyre din have med alt det, der hører tropeøerne til. Så kan du ligge og dase hjemme på egen matrikel og nyde både sol og frisk luft. I denne artikel får du lidt bud på, hvordan sådan en have kunne se ud.

Få plads til afslapning

På de tropiske stillehavsøer er der næsten altid varmt. Derfor kan man også være nødt til at sætte mere tid af til afslapning.

Sørg også for at finde plads til afslapning i din have, for eksempel med en solseng. Så kan du ligge og dase i det danske sommervejr, mens du læser en god bog eller bare nyder solens stråler på din krop. Hvis vejret er til det, kan du endda vælge at sove ude under den åbne himmel.

Udover en solseng kan du også vælge at få liggestole eller en havesofa. Så er der nemlig også plads til, at du kan slappe af i haven i selskab med andre.

Skab en frodig oase

Noget andet, der kendetegner sydhavsøerne, er, at de farverige oaser midt i havet med masser af planteliv. Det er altså også oplagt at finde plads til i din have.

Sørg for en masser planter i flotte farver.

De planter, du vælger at få i din have, skal selvfølgelig kunne trives i det danske vejr. Heldigvis er der masser at vælge imellem. Du kan altid overveje planter, som kan flyttes ind i et varmere klima, så som i et drivhus, når det bliver koldt udenfor.

EFTERLAD ET SVAR