Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når vinteren endelige er på vej er det også ensbetydende med, at sommergarderoben bliver pakket ned og vintertøjet skal frem. Også selvom der selvfølgelig er kommet en masse nye trends og tendenser siden sidste år, så behøver du slet ikke at smide alt dit gamle tøj til genbrug for at være moderne. Det er nemlig ret simpelt at overføre meget af det du allerede har til dette års vintermode.

Giv den gas med accessories

Her i Danmark er der en farve der ofte dominere gadebilledet om vinteren – nemlig sort. Og det er der også god grund til. For sort går nemlig aldrig rigtig af mode – omend det måske også kan være lidt kedeligt. Men hvis du har en god, sort vinterjakke som du gerne vil bruge igen i år – så kan du nemt pifte det hele lidt op med nogle farverige accessories.

Det er den perfekte måde at eksperimentere på og skabe et helt nyt udtryk år efter år. For selvom sort nok ikke lige bliver umoderne på noget tidspunkt i den nære fremtid, så er andre farver meget præget af modebilledet generelt.

Opdater din gamle klassiker

Når det gælder vinterfrakker til kvinder, er der typisk et par genkendelige billeder man ofte ser på gaden. Enten så har man en super trendy vinterjakke der kun holder en sæson eller to før den er umoderne igen – eller også har man en der er super praktisk, men også måske lidt kedelig. Og så er der selvfølgelig den gode, gamle klassiker – som aldrig går af mode. Det er naturligvis det mest sikre valg at tage når man kigger på vinterjakker.

Den største klassiker er nok uldfrakken, og gerne som en trenchcoat i uld. Den kan du nemt opdatere ved at bruge et farverigt bælte i taljen. Det giver din gamle vinterfrakke et nyt og spændende look.

EFTERLAD ET SVAR