Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Meget tyder på, at e-cigaretter kommer til at dominere markedet ift. de almindelige cigaretter. Færre og færre ryger almindelige cigaretter, og samtidig er der mange, der tyer til e-cigaretter. Hvorfor? Fordi de er et godt supplement i forbindelse med rygestoppet.

Mange begynder at ryge, fordi det er sejt

En af grundene, til at cigaretter blev så udbredt, er, at de blev brandet som værende cool. Mange synes, at det var sejt at ryge cigaretter, og hvis du selv har røget, er du garanteret også startet af den simple grund, at det var sejt. Kan det ikke passe?

Hvis ikke det var god stil, så ville du sikkert ikke være startet. Der er sikkert også noget socialt ved det. Det kan være, at der er en du kendte, som var lidt cool, som begyndte at ryge, og så gjorde du det samme, fordi du også gerne ville være cool.

Er e-cigaretter også cool?

Men er e-cigaretter så lige så cool? Der er ingen tvivl om, at der er personer, der begynder på at ryge e-cigaret, fordi det bliver anset som værende sejt i skolegården eller et andet sted, hvor der er en hierarkisk opbygning – eksempelvis i gymnasiet.

Brug e-cigaretten som et supplement til dit rygestop

Det er dog ikke smart, hvis man blot begynder på at ryge e-cigaret, fordi det er sejt. Det er godt, hvis du bruger den som supplement til at slippe de almindelige cigaretter. Det kan være svært, men ikke desto mindre er der god grund til det. Undersøgelser viser, at det er op til 95% mindre skadeligt at ryge e-cigaretter, hvis du sammenligner med almindelige cigaretter. Derfor er der en god grund til, at de nogle steder bliver anbefalet som et supplement eller hjælpemiddel i forbindelse med rygestoppet.

Andre undersøgelser viser, at det er op til 4 gange mere sandsynligt, at du får succes med dit rygestop, hvis du anvender et hjælpemiddel. Se mere om e-cigaretter på dette link: https://pandacig.dk/.

DEL
Tidligere artikelRyg med stil
Næste artikelIndret dit kontor med stil

EFTERLAD ET SVAR