Røde hæle

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Et par flotte nye sneakers kan sagtens være fede, og de er da i den grad også kommet på mode i det brede gadebillede. Skal det være ultra sexet, moderigtigt og feminint er der dog ikke noget, der kan måle sig med et par lækre stilletter. Hvis budgettet er til det kan du forkæle dig selv med Jimmi Choo, Christian Louboutin osv, men du kan også finde lækre stilletter i prisklasser langt under, og selv Bianco er begyndt at have et hæderligt udvalg, uden du bliver ruineret.

Stilletter til alt

Der er en god chance for at du lige som os er at den overbevisning, at stilletter kan gå til stort set alt, og det er jo ikke alle stilletter der har 15 cm hæl. Men som det er tilfældet med sneakers, så kan du også sagtens bære et par lækre stilletter til en nederdel, et par lækre jeans, en kjole, et par shorts osv. Faktisk er der ikke meget, der ikke kan kombineres med et par stilletter, hvis du bare vælger de rette. Jo mere du går med stilletter, jo bedre bliver du også til det. Der er ikke noget der er meget mere feminint, end en kvinde der ikke blot kan bære stilletter, men også finde ud af at gå i dem. Modsat er der ikke noget meget mindre sexet, end en kvinde der vralter rundt, fordi hun ikke kan holde balancen, men øvelse gør mester.

Skønheden kommer med en pris

Lige så flotte et par stilletter kan være, lige så ødelæggende kan de dog også være, og det er ikke unormalt at mange kvinder lider af problemer med vabler eller endnu værre – de frygtede ligtorne. Det kan være ganske ubehageligt, og gøre det næsten umuligt at have sko på. Heldigvis kan du godt behandle ligtorne. Ligtorne lyder meget voldsomt, men er dybest set hård hård der over længere tid er blevet presset og dermed danner lidelsen. Du kan slippe for (eller udskyde) ligtorne og vabler ved at bruge vabelplastre eller andre produkter, der hjælper med at skåne tæerne.

Går du i meget smalle sko, vil det dog i de fleste tilfælde være et spørgsmål om tid, inden du bliver ramt af den ene eller anden lidelse. Så selvom stilletter er den ultimative feminine sko, er der god fornuft i at skifte til flade i perioder hvor du skal stå op i længere tid eller gå meget.

DEL
Tidligere artikelSy til din egen indretning
Næste artikelVild med sprog

EFTERLAD ET SVAR