Renovering

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er blevet mere og mere populært at købe gamle huse og renovere dem, i stedet for at bygge nyt. Ved at købe et gammelt hus, tilkøber du samtidig husets charme og historie, som du ikke får når du vælger at bygge et helt nyt hus. Det kan virke som et større projekt at renovere et hus, men dette behøver langt fra at være tilfældet. Det afhænger af, hvor meget du er i stand til at renovere selv, hvad dit budget er, samt hvor meget du ønsker at renovere. I denne artikel giver vi dig de mest populære renoveringer i huset, som kan give dig inspiration til dit kommende projekt.

Gør rummene større

En af de mest populære renoveringer nu til dags er at gøre rummene i huset større. Mange gamle huse er bygget op omkring en masse små rum, og dette er stik modsat nutidens tendenser, hvor rummene stort set ikke kan blive store nok. Inden du går i gang med at rive vægge ned i hjemmet, er det vigtigt at have styr på, hvilke vægge der er bærende. Vægge, der ikke er bærende elementer i huset, kan let rives ned, bare sikr dig at der ikke er en masse strømledninger i væggen. I så fald skal disse flyttes inden.

Det er ligeledes populært at lave nogle nye vægge, så rummene kan blive inddelt lige præcis som de nye ejere ønsker det. Hvis du ønsker at lave en ny væg i hjemmet, kan du lave den på 2 forskellige måder. Den billigste løsning er at lave gipsvægge, men du kan også vælge at lave flotte murstensvægge, som denne murer i Køge kan hjælpe med at lave. En murstensvæg kan en rå New-Yorker-lejlighedsfølelse til rummet, som er med til at gøre hjemmet stilet, personligt og unikt.

Giv det gamle træværk nyt liv

Mange gamle huse har en masse smukke trædetaljer i sig, men efter mange års slid i huset, kan meget af det trænge til en kærlig hånd. Mange vælger at brække de gamle trægulve op, men med den rette pleje, kan trægulvene blive så flotte som nye igen. Hvis gulvet er ridset efter mange års slid, kan I få trægulvet slebet, som giver en flot overflade. Efterfølgende kan I vælge at give trægulvene sæbe eller olie, alt efter hvilket look I foretrækker. I kan ligeledes slibe den gamle trætrappe ned, og give den samme olie- eller sæbebehandling, og med et har I en smuk ny trætrappe i hjemmet. Begge løsninger er betydeligt billigere end at købe nye trægulve og en ny trætrappe, og det gamle gulv og trappen gør hjemmet langt mere charmerende end de nye erstatninger vil kunne lave det.

Disse renoveringer til dit hjem vil med garanti give dit hus en fed stil, så det bliver så godt som nyt.

EFTERLAD ET SVAR