Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sneakers er et fantastisk fodtøj — og de passer både til hverdag, til gåtur og til fest. Men hvad siger dit valg af sneakers egentlig om dig? Det vil vi forsøge at svare på. Læs med her, og bliv klogere på, hvad dit skovalg egentlig signalerer.

Vi lover ikke, at artiklen er videnskabelig. Det er den faktisk slet ikke. Til gengæld er den et udtryk for vores helt egen, individuelle holdning — og derfor skal det også tages med et gran salt.

Converse: Denne sko er manges favoritsko. Den emmer af ungdommeligt sind, kreativitet og frihed. Især hvis de er lidt slidte. Samtidig er du måske lidt af en hippie, der har en kærlighed for det tidsløse, hvilket definerer din stil meget godt. Der stor sandsynlighed for, at du også klæder dig i et par skinny jeans samt en cardigan i stik.

Nike Air Huarache: Denne sko er ikke til at støve op i en butik. Den er altså eksklusiv, selvom den ses over alt i gadebilledet. Du signalerer derfor, at du er medlem af en helt særlig klub; en cool klub, som kun dem, der virkelig kæmper for det, kommer med i. Først blev skoene lanceret i hvide. Den blev revet væk, og nu fås skoen i alle nuancer og farver — hvis du kan finde en butik, hvor den sælges. Prøv her.

Adidas Superstar: Dette er en klassisk sneaker, som de fleste mennesker, ung som gammel, har stiftet bekendtskab med. Der findes mange forskellige varianter af den, og den må siges at være en udødelig klassiker, der dog har sine mere og mindre populære tider, men  aldrig går af mode.

Chanel: Her handler det ikke om, hvordan skoen ser ud. Det handler i højere grad om, hvad den signalerer; luksus. Du værdisætter de brands, du køber, ud fra prislejet — og det handler derfor ikke så meget om din unikke stil.

EFTERLAD ET SVAR