Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

RyanAir åbner for fly til Malaga direkte fra Aarhus 2 gange om ugen fra Oktober. Det bliver dermed også billigere end nogensinde før at tage en tur ned til Malaga. Læs med her for at se hvorfor det er en god ide at gøre og hvordan du kan få en billig bil dernede også.

En billig rejse

At rejse er at leve, som man siger. Men det er nu engang ofte en del dyrt at rejse og det er derfor, at der er alt for mange der afholder sig fra at gøre det. For hvem har råd til det når det kommer til stykket?

Men takket være de nye ruter, så kan man hurtigt komme en tur til Malaga og det for meget få penge. På den måde kan man altså hurtigt komme lidt sydpå og nyde solen. Og det er lige pludselig ikke så dyrt længere at være på ferie.

Giv dig selv en pause fra hverdagen og hob på et fly ned sydpå. Det kan være meget sjvot.

Også biludlejning er billig

Det kan også være en god ide at leje en bil, nu hvor man er afsted på Malaga. Du kan eventuelt lede efter Dansk biludlejning i malaga, hvis det gør dig en smule tryggere. Her kan du i hvert fald forvente en rigtig god behandling.

Det er overraskende billigt at leje en bil på Malaga og det kan du blandt andet gøre igennem LejbilMalaga. Hvis du booker din bil gennem LejbilMalaga hjemmefra – før du overhovedet tager afsted – så kan bilen stå klar til dig når du lander. På den måde kan man smutte direkte videre til hotellet og slappe af. Det er trods alt lige det man gerne vil kunne, når man har været ude på en længere flyvetur.

 

EFTERLAD ET SVAR