Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste kan nikke genkendende til, at ens stil afspejler en. I dag kan du finde inspiration til dine outfits på de sociale medier. Desuden har man ofte følelsen af, at man har brug for noget nyt til garderoben. Nu hvor vi går en ny årstid i møde betyder det, at vi skal til at finde en varmere påklædning frem.

Start fra bunden

Det er altid en god ide inden, du begiver dig i gang med at kigge på internettet og i butikker på tøj at finde ud af, hvad du mangler, og hvad du allerede har. Ofte har man helt glemt, at man havde det stykke tøj.

  1. Tag alt dit tøj ud af din garderobe for at danne dig et overblik over, hvor meget tøj, som du reelt set har.

  2. Ryd op i dit tøj. Kig på årstiderne og sorter dit tøj. Kom af med det tøj, som du ikke bruger. Giv det til veninder, genbrugsbutik eller tjek om der er et loppemarked nær dig, hvor du kan sælge ud af dit tøj.

  3. Det tøj, som du alligevel ikke kan bruge til denne årstid, pak det væk. Eksempelvis har du ikke brug for shorts i vintermånderne. Læg tøjet et andet sted hen end i dit skab for på den måde, skaber du mere plads, og det er mere overskueligt.

Projekt shopping

Efter du har dannet dig et overblik over, hvad du mangler, kan du tage på shopping tur, eller se hvilket udvalg, der findes på nettet. Den nye årstid vi går i møde medvirker til, at der er kommet en masse nye mode trends.

Når du skal købe nyt tøj, er det vigtigt at tænke på, hvad din smag er, så tøjet ikke ender ud i at ligge i dit skab. Gå efter din smag og shop efter dit behov.

EFTERLAD ET SVAR