Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

 

Danskerne bliver mere og mere vovede, når det kommer til indretningen af vores hjem. Det er ikke kun det rå og naturlige — og til tider kolde — look, der er dominerende nu. Nu skal der flere farver og mere varme ind i vores hjem.

Det skyldes generelt, at vi i 2016 er blevet mere sikre på vores økonomi. Vi er med andre ord blevet mere selvsikre, hvilket smitter af på den måde, hvorpå vi indretter vores hjem.

Optimismen fylder i vores hjem

Den kølige, nordiske indretningsstil har længe været dominerende. Både herhjemme, men også i udlandet har den fået opmærksomhed. Her var det de naturlige, minimalistiske og rå elementer, der udgjorde fundamentet.

Sådan er det til dels stadig, men nu er der kommet mere varme på tapetet. Vores optimisme og længsel efter den store verden vil skinne igennem, når vi skal vælge farver til vores bolig.

Tidligere var det den mere naturlige farvepalette, der prægede indretningen — metalfarver, pastelfarver samt mørke toner til at skabe kontrast har været dominerende. Men nu tør vi at tage skridtet videre og putte lidt mere knald på farverne. Med andre ord vender vi farverne i en mere positiv retning.

Vi bevæger os væk fra genbrug

Retro har længe været dominerende, og det har især kommet genbrugserne til gode. Noget tyder dog på, at vi kommer til at bevæge os væk fra genbrug i det nye år. Det skyldes, at vores økonomi er blevet stabiliseret, og derfor drømmer vi også i højere grad om luksus end før.

Derfor vil internethandlen også opleve et boom ift. sidste år, og her er e-mærket vejen til sikker handel. Som forbrugere er det nemlig vigtigt at være opmærksomme på, hvor vi handler. At internethandlen vil stige, betyder nemlig også, at der vil ske en stigning i antallet af svindelsager, og derfor er det vigtigt, vi ved, at de butikker vi handler med er pålidelige.

 

EFTERLAD ET SVAR