Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Året er ved at være forbi, og det har er tid til at gøre status. Mange nye smartphonemodeller er kommet på markedet, og vi skal – traditionen tro – have fundet årets største hits.

At have en mobiltelefon er en samlet oplevelse, men lad os gøre det klart. Denne test kigger på telefoner og ikke forbrug. Det er modellerne og ikke Kundeservice og priser på mobilabonnement ved 3, som er til debat. Så spænd sikkerhedsbæltet – her kommer de fire fedeste modeller fra 2016. 

LG G5 – Lækker luksus fra LG

Koreanske LG har længe leveret varen på både TV og hårde hvidevarer. Men deres mobiler blev aldrig rigtig fede. Jo jo, det var nogle rigtig skarpe specifikationer med regnekraft som få, men det blev aldrig præsenteret på smuk vis, og så er det svært at give topkarakter. Men i år ramte de plet. LG G5 er gudeskøn. Batteriet er småt brændbart og processoren er so 2015, men indpakningen; den er stilfuld. 

Hello moto – dit smukke og slanke bæst

Motorola Moto Z er revolutionen, som vi danskere ikke har hørt om. Smartphonen er bygget op af udskiftelige moduler – du skaber altså selv den endelige model. Samtidig så er det verdens tyndeste telefon. 5.2 mm… Det er fuldstændig vildt.

Brandfarlig og bombastisk bandit

Samsung Galaxy S7 har været overalt i år. Efter at Samsung måtte tilbagekalde telefonen grundet brandfarlige batterier, har den ikke været at finde i butikkerne, men det ændrer ikke ved, at den fortjener en plads på vores liste. Den er usigelig lækker og dødbringende hurtig – og nå ja, så er den brandfarlig.

Det syvende og lækre æble

Apples seneste model er, både i normal og plus-udgaven, virkelig lækker. Vandtæt, vildt kamera og et vulgært batteri med lang levetid giver dig den ultimative telefon. Hvor de tre andre modeller har været Android-baseret, så trækker Apples seneste model altså fra resten af feltet og imponerer med stil, design og brugeroplevelse.

Det konkluderer listen. I bund og grund

EFTERLAD ET SVAR