Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at indretning i høj grad handler om, at skulle definere sin egen stil. På trods af dette, så er det dog i høj grad designermøbler fra danske arkitekter, der præger den danske indretning. Der er mange danske hjem, hvor du finder møbler og andre typer af interiørprodukter, der oprindeligt set er blevet designet af danske designere eller arkitekter – enten for mange år siden eller i løbet af de senere par år.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig gøres klart, at der findes rigtig mange møbelklassikere på det danske marked. Det betyder også, at du har mulighed for at finde et væld af interessante møbler, der kan pryde din indretning og være med til at gøre den spændende. Hvis du leder efter et sted, hvor du både finder danskdesignede møbler fra nogle af tidens største arkitekter, men også fra moderne designere og brands, så klik her og find et stort udvalg.

Dansk design er kendt for at være minimalistisk og simpelt

Selvom der findes mange typer af danske designere, og dansk møbeldesign er noget, der har udviklet sig over rigtig mange år, så bør der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at dansk design er noget, der i særdeleshed er blevet kendt for at være minimalistisk og simpelt. Det er blandt andet noget, du oplever, hvis du ser nærmere på lamper fra Louis Poulsen, stole fra Arne Jacobsen eller andre former for møbler eller interiør fra et brand såsom HAY eller Muuto.

Hvis du er typen, der er glad for minimalistisk og stilrent design, så bør der bestemt heller ikke være nogen tvivl om, at danskdesignede designmøbler er noget, der vil tiltale dig – det gør sig selvfølgelig gældende uanset, hvorvidt du er typen, der foretrækker det klassiske møbeldesign fra designere som Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Poul Henningsen o.lign., eller du derimod er mere interesseret i moderne design, der kommer fra brands som de førnævnte.

Hvornår betragtes møbler som værende designermøbler?

Designermøbler kan selvfølgelig være rigtig mange forskellige ting. Det er også noget, der betyder, at det ikke er muligt at finde en fast definition af hvad, der betragtes som værende designermøbler. Det skal dog gøres klart, at der er mange, der har en idé om, at designermøbler oftest er dyrere end mange andre typer af møbler. Sådan forholder det sig dog ikke nødvendigvis, selvom langt de fleste designere ganske vidst sørger for at tage sig godt betalt for sine møbler – og det er selvfølgelig med til at skabe efterspørgsel.

Det er dog også noget, der betyder, at det er meget individuelt hvad, der betragtes som værende designermøbler. Der er mange, der mener, at det blandt andet er møbler, lamper o.lign. såsom Koglen fra Poul Henningsen, Svanen fra Arne Jacobsen såvel som Corona fra Poul M. Volther, mens andre derimod mener, at designermøbler kan være noget helt andet, der kommer fra uafhængige designere, der er villige til at tænke nyt og anderledes – det betyder også, at det ikke er sikkert, at din fortolkning minder om andres.

EFTERLAD ET SVAR