Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Tilværelsen som boligsøgende er ikke altid lige nem og ukompliceret. Der er rigtigt mange ting, du skal tage højde for som boligsøgende, hvis du ønsker at finde en bolig, der opfylder alle dine krav og ønsker. Skal du komme et skridt nærmere din boligdrøm, skal du følge nogle simple, men afgørende tips.

Trin 1 – Definér dine behov og ønsker

Det første du skal foretage dig er at definere dine behov og ønsker. Det kan godt betale sig at gå i dybden med dette trin, da det vil gøre din videre søgen mere overskuelig.

Skal du beskrive din drømmebolig, skal du sætte fokus på en håndfuld faktorer. Det er først og fremmest relevant at definere sine behov og ønsker om følgende faktorer:

  • Boligtype
  • Plads
  • Indretning
  • Boligområde
  • Prisniveau

Har du svært ved at rumme alle dine ønsker i hovedet, kan du skrive dem ned. Det kan endda give mening at lave en komplet tjekliste, selvom du ikke nødvendigvis kan få opfyldt alle dine ønsker. Hvad end du leder efter, en studiebolig eller en liebhaver bolig, bør du definere dine behov.

Trin 2 – Gør din boligsøgning nemmere med en ejendomsmægler ved din side

Det er ganske frivilligt, om du ønsker at have en ejendomsmægler ved din side eller ej. Det er ikke desto mindre noget, som du kan tage til overvejelse, da det vil kunne gøre din boligsøgning betydeligt nemmere og mere overskuelig.

Adam Schnack er en af de ejendomsmæglere, der kan hjælpe dig godt på vej, hvis du leder efter en liebhaver bolig. Adam er specialiseret i at formidle unikke og meningsfulde boliger, som skiller sig ud fra mængden på flere forskellige parametre. Der er vel at bemærke tale om en ejendomsmægler, der finder stor interesse i kunst, interiør og arkitektur.

Adam ser sit erhverv som sin hobby og sin passion, hvilket du kan drage nytte af, hvis du allierer dig med ham. Taler det til dine interesser, så læs mere om denne liebhaver ejendomsmægler på nettet.

Trin 3 – Aftal fremvisninger og vær godt forberedt

Tager du kontakt til en ejendomsmægler, vil du blive præsenteret for en række relevante boliger med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Herfra kan du vurdere, hvilke boliger du vil se nærmere på, og hvilke du vil se bort fra.

Er der en eller flere bolig(er), der fanger din interesse, kan du aftale en fremvisning. Før du møder op til en fremvisning, bør du være godt forberedt. Du skal stille de rigtige spørgsmål, og du skal kigge efter de vigtigste faktorer. Ved du ikke, hvad du skal kigge efter, kan du hyre en byggesagkyndig, så du ikke overser væsentlige fejl og mangler.

Det er hundrede procent uforpligtende at møde op til en fremvisning, så hvis boligen ikke er noget for dig, kan du blot fortsætte din jagt. Vækker boligen din interesse, kan du komme med et bud – evt. i samarbejde med din ejendomsmægler. Skal du kunne slå til med det samme, vil det være en fordel, hvis du har fået lavet et lånebevis.

EFTERLAD ET SVAR