Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren er gået på hæld, og efteråret har for alvor vist tænder. Temperaturen daler, og Danmark er i det hele taget en kold fornøjelse for tiden. Derfor er det belejligt, at efterårsferien falder i næste uge. Det er nemlig en fantastisk anledning til at nyde kulden i det omfang og tempo, man selv ønsker det.

Mange vælger at rejse udenlands for lige at få den sidste sol, inden vinteren for alvor sætter ind. Det kan der være mange grunde til — men for det meste er det for at få lidt forandring fra det kolde vintervejr, som for alvor har vist sit grimme ansigt her til efteråret.

Børnene skal have deres egen kuffert

Der kan være mange problemstillinger i at have børnene med på ferie. Det kan være besværligt at få dem med gennem lufthavnen, men det er der heldigvis råd for. Med en Trunki kuffert ser børnene både stilede ud, og så kan den også bruges som en trækvogn, hvis de er helt umedgørlige.

Det giver selvfølgelig også lidt gåpåmod hos ungerne, hvis du lader dem gå med deres egen kuffert — og I behøver ikke at pakke deres ting ned i jeres egne kufferter. Det giver mere plads, samtidig med at ungerne ser godt ud.

Køb tøj til børnene på ferien

Det kan være en fordel at købe tøj til børnene på ferien, da det ofte er dyrere i Danmark end i udlandet. Især vintertøjet er dyrere. Det kan dog være svært at finde på ferien, hvis I tager et sted hen med masser af solskin. Og husk på, at det måske ikke er den bedste idé at købe sommertøj til børnene, hvis det ikke kan bruges nu. Det er nemlig ikke sikkert, at det passer til næste år. Det er der generelt ikke stor chance for, at det gør.

EFTERLAD ET SVAR