Bøger kan være stilet!

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I en tid hvor vi bliver mere og mere stressede af alle de sociale medier, pres fra arbejdsgivere og forventningen om at skulle præstere, er det nogle gange tid til at læne sig tilbage og tage en slapper. I stedet for at køre sig selv helt ned i kulkælderen, fordi man tror, at ens chef eller venner og familie forventer det ene eller det andet, så er det ok nogle gange at trække stikket. Det kan man eksempelvis gøre med en bog, selvom det er blevet ret så umoderne at åbne en gammeldags bog lavet af papir.

På trods af at det måske er blevet umoderne at læse traditionelle tunge bøger, så vinder lydbøger og e-bøger mere og mere frem herhjemme. Man ser mange unge som gamle mennesker med et par høretelefoner på hovedet, der lytter til en god bog, mens de sidder i toget og får tiden til at gå.

Er man vokset op med kassettebånd, så har man været vant til at høre historier blive læst højt. Det er lidt samme princip, vi ser med lydbøger. Her læser skuespillere, forfattere og andre personer med behagelige stemmer bøger højt, så vi, der elsker bøger, blot kan læne og tilbage og lade os underholde.

En af de gode ting ved at læse er, at vi træner vores hjerne til at koble fra. Det går selvfølgelig ikke, at man tjekker sin telefon uafbrudt, når man først er gået i gang, fordi så får man ikke rigtig noget ud af historien. Et godt tip er, at man sætter sin telefon på flytilstand eller ”forstyr ikke”, da man på den måde ikke lokker sig selv til at kigge på telefonen i ny og næ.

Så tøv ikke med at downloade eller købe et par gode lydbøger her og smæk et par hovedtelefoner på – så er du good to go.

EFTERLAD ET SVAR