Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Et jakkesæt kan bruges til mange formål, og alle mænd bør have i hvert fald mindst 2-3 jakke som fast sortiment i garderoben.

Der er rigtig mange mænd, der satser på det sikre, når de skal købe et nyt jakkesæt og vælger en sort model. Sort er uden tvivl det mest sikre kort i modenbranchen, og der er en grund til at begrebet “… er det nye sort” findes, fordi sort netop altid holder.

Et sort jakkesæt er klassisk, det er flot og så er det ikke mindst meget traditionelt. Det er det perfekte valgt til et bryllup, i hvert fald hvis du skal giftes, som gæst er det lidt en anden snak. Sorte jakkesæt er nemlig typisk netop brudgommens valg, og derfor ikke noget man bør have på som gæst, da man aldrig bør være klædt som gommen.

Lidt sat på spidsen og meget groft sagt så passer et sort jakkesæt til tre ting – til bryllupper hvis du skal giftes, til begravelser og til meget formelle begivenheder. Så selvom sort er flot og klassisk, så bør du vælge “det nye sort” – blå. Det gode ved at blåt jakkesæt er nemlig, at det passer til stort set alle begivenheder.

Det går perfekt som bryllupsgæst og til gæster til stort set alle festlige begivenheder som fødselsdage, firmafester, julefrokoster og meget andet. Et blåt jakkesæt har også den egenskab at det rent faktisk har flere farver, for om dagen i lys fremstår som blåt, som det er, mens det når mørket falder på, ser sort og mere klassisk ud. På mange måder kan man sige, at når man køber at blå jakkesæt, får man ikke blot et jakkesæt der passer til alt, man køber også to for ens pris.

Blandt dem der er helt med fremme, når det kommer til blå jakkesæt finder man Tiger of Sweden. Et sæt koster fra omkring 3000 kroner, og kan købes hos mange forhandlere, hvilket kan være alt fra Miinto til Fashionbox. Begge dele kan du finde rabatkuponer til på rabatbanditten.

 

EFTERLAD ET SVAR