Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Præcis lige som når det handler om modetøj, så er der tendenser i farverne, når det kommer til boligen og boligtilbehør. Disse tendenser ændrer sig fra sæson til sæson, og en af dette års absolutte hotteste efterårsfarver er blå. Det betyder naturligvis ikke, at alt skal være blåt, men at blå kommer til at spille en fremtrædende rolle i boligindretningen i form af genstande.

Mørkeblå sofaer har gennem en længere tid, været i gang med at overtage for de sorte og grå modeller, der har været moderne de sidste mange år. Grå og sort er de sikre farver, og nogle man ikke går glat i byen med, men det er også lidt det kedelige og traditionelle valg, som ikke skiller sig meget ud. En sofa er naturligvis ofte en større investering, og hvis man blot følger tendenserne, er det en stor udskrivning, men mørkeblå er samtidig en farve der, der ser ud til at være kommet for at blive i boligindretningen. Se et eksempel på en super lækker sofa fra Eilersen her.

Der er ingen tivlv om, at blå kommer til at dominere boligmagasinerne i den kommende periode i mange forskellige henseender. Noget der virkelig er oppe i tiden er at male en enkelt væg i hjemmet. Det kan være alt fra soveværelset til kontoret eller stuen, der får nyt liv, med en ny farve. Det gode ved at male en enkelt væg, er at det ikke kræver voldsomt meget i forhold til at skulle male hele huset eller lejligheden

En nuance af blå vil med sikkerhed give et lækkert farvespil, hvis de andre vægge er hvide eller meget lyse. Selvom det i nogen ører kan lyde underligt, så giver en mørke farve faktisk en masse liv, hvis den står i kontrast til lyse farver.

Det er en af de ting du kan gøre “ofte”, uden det kræver det helt store, men som giver fornyelse i boligen, som mange sætter pris på. Du kan derfor uden de helt store anstrengelser følge sæsonens tendenser og farver. Har du først handlet pensler, afdækningtape og lignende, er det kun maling du skal købe hver gang, og det kan du købe billigt online – eksempelvis her.

Vi kommer helt sikkert også til at se mange eksempler på mindre pyntegenstande som vaser, puder og andet i forskellige nuancer af blå.

EFTERLAD ET SVAR