Arbejde og møder med stil

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi danskere går mere og mere op i at leve med stil. Og mange undersøgelser viser også, at det faktisk har betydning for vores livsglæde, at vores omgivelser er flotte. Det samme gælder naturligvis på arbejdspladsen, hvor indretningen kan have stor indflydelse på vores arbejdsglæde. Samtidig kan flotte og rare omgivelser gøre os bedre og mere konstruktive under møder og konferencer. Derfor er det vigtigt at skabe lækre omgivelser både til dagsmøder og i hverdagen.

Skab lækre omgivelser

En måde at skabe lækre omgivelser på kan være at renovere arbejdspladsen. Det kan I for eksempel gøre ved at male, hænge billeder op og indkøbe planter. Især flot kunst og planter skaber en hyggelig stemning og giver medarbejderne en følelse af, at der bliver investeret i dem.

Lækre omgivelser kan også betyde, at man er nødt til at finde helt nye lokaler. Nogle gange skal der bare noget helt andet til, og her kan det være nemmest at starte forfra i stedet for at forsøge at renovere de gamle lokaler.

Hold dagsmøder ude af huset

Dagsmøder og konferencer er især de tidspunkter, hvor flotte omgivelser er afgørende. Dels kan det have stor betydning for mødets succes, dels går tiden hurtigere, når man er i nye og interessante omgivelser.

Det kan være en god idé at holde dagsmøder på et slot eller lignende, som der findes mange af i Danmark. Det er flotte og usædvanlige omgivelser, og der er ofte natur lige uden for døren. Det giver ro i sjælen og inviterer til afslappende pauser med frisk luft.

Mange danske slotte er nyrenoverede og specialiserer sig i dag i for eksempel dagsmøder. Derfor kan I nemt købe en pakke, hvor der er sørget for det hele, og hvor I er garanterede en god oplevelse. Når I afsætter en hel dag, er det også en oplagt mulighed for at runde af med en middag og et glas vin, hvor I kan vende dagens begivenheder.

EFTERLAD ET SVAR