Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du også vild med stil? Så er der stor chance for, at du elsker at gøre dine værelser lækre, stemningsfyldte og personlige.

Personlighed i en bolig er ofte fundet i de små eller unikke ting, der adskiller den fra andre. Det kan dog være svært at forandre følelsen af et rum drastisk, hvis ikke man ønsker at arbejde med et større budget eller en længere tidsplan. Heldigvis har vi løsningen – ja, faktisk 3 gode bud på den!

1 – Lad den hænge

Selvom de fleste vil forbinde hængekøjer med noget, som hører sig til i haven, kan den gøre underværker, når den hænger inden for. Det er lidt en hån mod alle konventioner, men måske det er lige præcis det der gør, at det fungerer så godt!

Hængekøjen gør sig glimrende fra hjørne til hjørne ved en 90-graders samling inden i stuen, hvor køjen hænger og lokker til afslapning og hygge. Det fantastiske ved hængekøjer er, at de i dag kan fås med mange forskellige looks. Du kan finde den traditionelle hvide i stofnet, ligesom du kan finde sydlandsk inspirerede udgaver, og typer med tværpinde i flot træ.

Vil du give køjen et ekstra pift af personlighed, kan du passende indrette den med friske puder og tæpper. Disse kan skrue op og ned for dens tilstedeværelse i lokalet, så du kan dæmpe opmærksomheden eller skrue helt op for den. Afhængigt af hvad du er i humør til.

2 – Gør det let med flet

Flet er fantastisk! Og ikke nok med det, så er materialet enkelt og minimalistisk, hvorfor det går som fod i hose til den skandinaviske indretning! Flet er kendt som et mere feminint materiale, hvorfor det er et godt valg til blødere indretning – eller hvis man ønsker at bløde en hård eller kold stil op ved at bringe de mere naturlige materialer ind.

Flet kan både være i form af møblerne, men også som kurve, lampeskærme eller endda persienner!

3 – På med pastelfarverne!

Okay, pastelfarver er måske ikke i sig selv en ting, vi kan indrette med som et møbel f.eks. er det. Men ikke desto mindre, så kan pastelfarverne bringe ny charme og nyt liv til lokalet. Farverne varierer meget i nuance og dybde, hvorfor de kan forvandle rummets stemning. Tank i vaser, lysestager og andre pyntegenstande, du kan sætte sammen med din nuværende indretning.

EFTERLAD ET SVAR