Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Efteråret er tiden, hvor alle ting forandrer sig. Bladende falder af træerne, vejret skifter til det mere vilde, og fordi det bliver koldere, trækker vi indendøre. Så hvorfor ikke tage naturens vildskab med ind i stuen?

Hos Vielsker.net har de fokus på de ting, som de elsker. Det viser sig, at de kreative hoveder derovre elsker fede print til væggen, og det har inspireret vildmedstil.dk til at se på, hvordan du tager vildskaben med ind i stuen.

Print dig til pænhed

Vielsker.net anbefaler et ret så fedt gør-det-selv-projekt, nemlig print en fotocollage til væggen. Det kræver, ligesom alle andre gør-det-selv-projekter, lidt forberedelse fra dig side, men det kan nu nok sætte tid af til her i efterårsferien. Og så er ungerne i øvrigt vilde med sådan et projekt.

Du skal have styr på, hvilke fotos du vil arbejde med. Brug en aften med tæppe og the på at udvælge de kære og vilde minder, du vil mødes af hver dag, og organiser dem. Så skal vi have dem printet som det næste. Her er det vigtigt, at du finder en god og billig printerpatron, det bliver hurtigt dyrt, hvis du vælger den forkerte.

Herefter får du printet alle dine fotos, får skåret dem til – her bliver der anbefalet brug af hobbykniv, da sakse ikke giver et rent skær.

Herefter påbegyndes påsætningen af din fotocollage. Find hammer og søm frem, og så er det ellers bare at prøve dig frem i forhold til indretningen. Nogle er vilde med, at fotos og rammer hænger på rad og række, som en høstklar mark, mens andre bliver tændt af det vilde og ukontrolleret opsætning, hvor du sætter fotos på må og få.

Vilde farver giver liv

Hvis fotocollagen ikke er vild nok til din smag, så kan det være, at vi skal have malerpenslen frem. Mange meningsdannere og boligstylister påpeger, at blå er det nye sort. Og så er der muligheden for det rå udtryk, som kalkmaling kan give. Blå er det nye sort, og kalkmaling er det nye udtryk. Vi er vilde med det.

EFTERLAD ET SVAR