danske smykkedesignere

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ingen hemmelighed at kvinder er vilde med smykker og har været det i mange år. Vi har taget et kig på hvad der hitter af smykker i 2017 og lavet en liste over designere herunder.

Når vi snakker om kendte danske designere, er det ofte modedesignere og interiørdesignere som får al rampelyset. Men vi har faktisk også en stor håndfuld ambitiøse og talentfulde smykkedesignere som virkelig er kommet i det internationale søgelyset. Fælles for den er deres nordiske æstetik, som udlandet er vilde med, se listen her.

Talentfulde smykkedesignere vi bør kende

Den danske smykkevirksomhed byMARIKA, er ejet af Marika Kjellstrøm Christensen. Det er Marika selv som designer og håndlaver de enkle smykker i sit lille værksted i Århus. Alle smykker er lavet i ægte materialer som sølv, guld og diamanter da kvalitet og holdbarhed er nogle af de ord denne danske designer lægger stor vægt på.

Orit Elhanati er på trods af navnet vokset op i Danmark,  med en dansk mor og israelsk far. Navnet stammer fra hendes fars rødder. Hun arbejder udelukkende med guld, diamanter, opaler, rubiner, smaragder og safirer af den fineste kvalitet. i 2011 udkom hendes første kollektion, som derefter blev sat til salg i designbutikken Storm Copenhagen.

Den næste på listen er Marlene Juhl Jørgensen, som laver sine smykker i hånden på sit eget værksted i sin egen butik “Figaros Bryllup”. Det som er kendetegnet ved Marlene, er at mange af smykkerne bliver produceret i limited edition, hvilket vil sige at du skal være hurtig, hvis du ser et design du kan lide.

Datter Charlotte Lynggaard, driver forretningen og designvirksomheden Ole Lynggaard, videre med sin far, netop Ole Lynggaard. Ole Lynggaard har langsomt trukket sig tilbage og lader datteren drive forretningen. Charlotte selv, blev uddannet guldsmed hos sin far i 1992 og efter et års arbejde på et reklamebureau i Paris og et år som guldsmed  i Schweiz debuterede hun i 1994 med kollektionen ‘The Flower and The Bee’ by Ole Lynggaard.

EFTERLAD ET SVAR