Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste mennesker elsker at blive inviteret til en god middag, og alle der inviterer folk på en god middag, elsker at få ros for den mad de serverer for deres gæster. De fleste af os elsker at få komplimenter, uanset om det er for madlavningen, for den vin man har valgt til maden eller noget helt tredje.

Selvom man ikke bør ting unødvendig meget op i kønsroller, så kommer man ikke uden om at en stor bøf ofte er en meget maskulin ret. Der er bare noget med mænd, der blærer sig med størrelsen på deres bøffer. Der er dog ingen tvivl om, at selvom nogen måske vil synes det, så er en god bøf ikke bare en stor bøf.

Noget der til gengæld er lækkert, om det så er til mænd eller kvinde, er en bøf af det lækreste, møreste og saftigste kød. At vide noget om kødet man serverer er god stil og vidner om at man har sat sig lidt ind i sagerne, og stort set alt mad bliver bedre af at blive serveret sammen med lidt ord omkring den.

Der findes mange meninger om, hvad der er det bedste kød. Mange mener, at det er oksemørbrad der er det dejligste stykke på oksen, andre sværger til en god ribeye bøf. Uanset hvilken type du vælger, så er det vigtigste at du vælger kød af en høj kvalitet, og ikke bare tager det der er på tilbud i Netto eller det der er værre.

Der er dog især et par typer kød, som man ikke kommer uden om, når man taler om det bedste af det bedste, og det er wagyu og kobe, hvor fedtmarmoreringen er helt unik og hvor man virkelig får meget smag for penge. Kobe kommer udelukkende fra Japan, mens wagya blandt andet kan fås fra Australien, du kan bestille wagyu kød her, og selvom du naturligvis også kommer til at betale prisen, så er det også svært at finde en mere stilfuld type mad at servere.

EFTERLAD ET SVAR